back
Blog > Haber
Ailemiz Büyüyor! Yeni Üyelerimiz Gravital ve Ting
Haber
15 Mart 2024
Ailemiz Büyüyor! Yeni Üyelerimiz Gravital ve Ting
Paylaş
Link Copy Facebook Twitter Linkedin
"Pazarlamanın Geleceğini Şekillendir"mek üzere faaliyetelerine devam eden MMA Türkiye ailesi büyümeye devam ediyor. Gravital ve Ting de artık MMA Türkiye üyesi... "Hoş geldiniz!"

Değerli üyelerimizin MMA Türkiye ailesine katılmış olmaları, iş birliğimizin ve pazarlama dünyasındaki etkimizin daha da büyümesini sağlayacaktır. Birlikte güçlü projeler yaratma ve pazarlama alanında inovasyonları destekleme fırsatlarını dört gözle bekliyoruz. Sizlerle birlikte yeni fırsatları keşfetmek ve başarıları birlikte kutlamak için büyük bir heyecan duyuyoruz.


2015 yılında, ürün iletişimi ve pazarlama iletişiminde uzmanlaşmak üzere yola çıkan ve bünyesine etkinlik ve tasarım bölümleri de ekleyen Gravital İletişim Danışmanlığı, kurulduğu günden bu yana müşterilerine stratejik iletişim, medya ilişkileri, dijital ve geleneksel iş birlikleri, uzun dönemli fikir önderi ve marka elçisi anlaşmaları, etkinlik yönetimi ve tasarım alanında hizmet vermektedir.


İstanbul ve Londra'da faaliyet gösteren bir dijital düşünce şirketi olan Ting, pazarlama, satış ve organizasyonel yetenekleri geliştirmeye odaklanarak, mevcut ve gelecekteki iş dijitalleştirme fırsatlarından yararlanmak için kuruluşlar ve markalarla işbirliği yapıyor.

Uzmanlığı, şirketlere dijital stratejilerini ortaya çıkarma ve iyileştirme konusunda rehberlik etmek, özelleştirilmiş çözümler ve en iyi uygulamaları sunmak olan Ting, kreatifler, yapımcılar, geliştiriciler ve araştırmacılar da dahil olmak üzere çeşitli uzmanlardan oluşan bir ağ ile, kurumsal ihtiyaçları karşılamak için özel yaklaşımlar sunuyor.
arrow
Pazarlamada Değişiminin Dersi: COM 421
Pazarlamada Değişiminin Dersi: COM 421
23 Şubat 2024
Newsletter
Güncel bültenlere ilk sen ulaşarak
MMA Türkiye’den haberdar ol!
Müeyyetzade Mah.
Kemeraltı Cad. No: 24 - A Beyoğlu / İstanbul
© 2023 Tüm hakları saklıdır.