back
Blog > Yapay Zeka
MMA Türkiye Üyelerine Özel - Pazarlamada Gen AI Çözümleri Eğitimi
Yapay Zeka
Pazarlama
Eğitim
MMA Academy
30 Nisan 2024
MMA Türkiye Üyelerine Özel -  Pazarlamada Gen AI Çözümleri Eğitimi
Paylaş
Link Copy Facebook Twitter Linkedin

MMA Türkiye olarak, sürekli değişen ve gelişen, yenilikçi ve meydan okuyan bu zamanlarda, siz değerli üyelerimizin pazarlamanın her noktasını ilgilendiren her konuda yetkin hale gelmesini sağlamak önceliğimiz. Bu bağlamda, yapay zeka teknolojilerinin iş dünyasındaki rolünü derinlemesine anlayarak, Gen AI bilgi düzeyinizi artırmak, sizlere pazarlama stratejilerinizi güçlendirecek bilgileri sunmak için THINK WITH DATA işbirliği ile özel olarak hazırladığımız MMA Türkiye ÜYELERİNE ÖZEL ve ÜCRETSİZ çevrimiçi eğitimi sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız.


15 Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz bu ücretsiz eğitim, 
MMA Academy'nin sunacağı eğitim serilerinin ilk adımı olma özelliğini taşıyor ve bizleri özellikle gururlandırıyor. 


Eğitim Tarihi: 15 Mayıs 2024, Çarşamba

Saat: 10:00 - 11:30

Platform: Zoom 

Katılımcı Profili: Pazarlama Müdürleri, Pazarlama ekiplerindeki YZ sorumluları, İK Eğitim sorumluları, üye şirket çalışanları arasında YZ konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes.


ŞİMDİ KAYIT OL!

THINK WITH DATA EĞİTMENLERİNİ TANIYALIM:

  • NAZLI YIRCALI / FOUNDING PARTNER: George Washington Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi alanında lisans ve Georgetown Üniversitesi'nde Finans üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. 20 yıldan fazla süren deneyimi ile veriye dayalı pazarlama, marka yönetimi ve dijital pazarlama gibi alanlarda bir çok projeye liderlik etti.
  • KAYA AYKUT / PARTNER: Koç Üniversitesi'nden Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği alanında çift ana dal ile mezun oldu ve Universitat Autònoma de Barcelona'da Ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. 20 yıllık teknoloji sektörü deneyimine sahip Kaya, Google'da önemli ürün grupları üzerinde çalıştı ve GEN AI üzerine deneyimler kazandı.
  • YAVUZ FEYZİOĞLU / PARTNER: Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun olduktan sonra HEC'den Pazarlama üzerine yüksek lisansını tamamladı. Hızlı ve dayanıklı tüketim malları sektörlerinde 20 yıla yakın pazarlama liderliği deneyimi bulunuyor.  

Yapay Zekanın temel prensiplerinden, pratik kullanım stratejilerine, iş süreçlerinizi daha verimli hale getirecek yeniliklere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan eğitimimiz bu yepyeni teknolojinin pazarlama alanında nasıl etkili bir araç olarak kullanılabileceğini keşfetmenizi sağlamak için tasarlandı. 

MMA Academy'nin sunduğu bu ilk ve kapsamlı eğitime DAVETLİSİNİZ! 
Bize katılın ve günlük iş süreçlerinizde yapay zekanın potansiyelini beraber keşfedelim.


Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
 


MMA ACADEMY EKİBİ

arrow
Sosyal Medyada Kopyala Yapıştır: Copypasta
Sosyal Medyada Kopyala Yapıştır: Copypasta
09 Ağustos 2023
Newsletter
Güncel bültenlere ilk sen ulaşarak
MMA Türkiye’den haberdar ol!
Müeyyetzade Mah.
Kemeraltı Cad. No: 24 - A Beyoğlu / İstanbul
© 2023 Tüm hakları saklıdır.