back
Blog > Eğitim
Pazarlamada Değişiminin Dersi: COM 421
Eğitim
23 Şubat 2024
Pazarlamada Değişiminin Dersi: COM 421
Paylaş
Link Copy Facebook Twitter Linkedin
Galatasaray Üniversitesi ve MMA TÜRKİYE işbirliği ile üniversite son sınıf öğrencilerine verdiğimiz ‘Mobil Pazarlama’ dersinin bu dönemi sona erdi. Başarılı öğrenciler belgelerini alarak kariyerlerine bir tuğla daha koydular.

MMA Türkiye Eğitim Yürütme Kurulu Üyesi ve NEOHUB Stratejik Büyüme Bölüm Müdürü Rıza Doruk Ercan’ın öğretim görevlisi olarak yer aldığı derslerde her hafta öğrencilere; pazarlamanın öncüsü olan MMA Türkiye üyeleri, modern pazarlamanın detaylarını, yeni pazarlama teknolojilerini ve dijital reklamcılıktaki yeni trendleri aktardı. Dönem boyunca, NEOHUB, Tiktok, Google, Migros, Adjust ve OMD Türkiye başta olmak üzere tüm üyelerimiz değerli katkılar sundular.

COM 421 dersleri süresince bize destek olan GSÜ Arş. Gör. Alparslan Ergün Özkaya'nın ve değerli öğrencilerimizin yorumları, bizim için, en büyük mutluluk kaynağı oldu. "Sektörden gelen en güncel bilgiler ile öğrencilerimiz donandı" diyerek söze başlayan Özkaya'nın "Bence fakültenin en faydalı derslerinden birisi" sözleri koltuklarımızı kabarttı. Derslerin çok keyifli geçtiğini belirten öğrenciler, yorumlarında "Doruk Hoca"ya sevgilerini belirtirken, günlük hayatlarındaki tecrübelerin derslerde işlenmesinden büyük fayda gördüklerini söylediler.  

Derslere katılan öğrencilerden ve değerli hocamız GSÜ Arş. Gör. Alparslan Ergün Özkaya'dan övgüler alan değerli eğitimcilerimize teşekkür ederiz. 
arrow
Dijital Ortamlarda Zarafet Sanatı: Netiket
Dijital Ortamlarda Zarafet Sanatı: Netiket
25 Mart 2023
Newsletter
Güncel bültenlere ilk sen ulaşarak
MMA Türkiye’den haberdar ol!
Müeyyetzade Mah.
Kemeraltı Cad. No: 24 - A Beyoğlu / İstanbul
© 2023 Tüm hakları saklıdır.